ZzzZZzzZzZzzZ

Jag är sååå jäkla trött att jag på riktigt ligger och gråter över hur trött jag är. Aldrig i mitt liv har jag känt mig såhär trött på ett konstigt sätt!
Jag önskar verkligen jag kunde säga, åh jag längtar tills helgen då jag får sova ut... Men nejdå, jobbar helg och börjar 7 varje dag. Det känns ärligt som det är måndag idag och livet suger.
När jag jobbat klart så ska jag på riktigt lägga mig i ide några dagar!

Mvh. Malin trötter Martinsson


.


Kärleken

Du är den bästa och underbaraste människan jag någonsin har träffat av mitt 18 åriga liv


Midsommar

Midsommar va faktiskt lyckat även ändringarna vid kvällen!

Det startade mä att jag va hemma mä familjen och käkade sill lunch och spelade 5-kamp. Och till det bästa så vann jag denna 5-kamp och fick till ära att ha pokalen hemma hos mig tills nästa år! Riktigt nice, känns bra att vinna.
På kvällen så drog vi på fest jag, brudarna, tullis och hjärtat, vart ändå trevligt för att vara en sån liten "fest", alla som va där va as trevliga så vi körde favorit i repris på lördagen också! Haha.. Snacka om att man är lagom sliten idag.


20/6-2013


Dagens måltider - bättre än bäst


Så äre


Helgen

I fredags kan jag väl börja mä att berätta att jag va på bio mä mina vänner, vi såg "den store gatsby" och den va väl helt okej, ibland var den as tråkig och ibland va den helt okej, men inget jag skulle rekommendera. Lite besviken faktiskt. Sen slutet var värdelöst. Men vill ni veta va som hände i slutet så.... Kolla på den! Haha

Sen i lördags så kom mitt hjärta hit och vi käka middag mä familjen sen upp på vinden och ta fram fiske spöna för att sedan åka och fiska mä Lovisa och kubben. Vi fick dock ingen fisk, va ganska segt att stå och fiska då. Men men. Efter det drog vi till Lovisa och bada typ 7 min, det va så jäkla kallt trots att det va en jacuzzi. Haha jag satt helt ärligt och skaka!
Sen idag så har jag och hjärtat bara chillat, sparkat lite boll och bara myst, spela även liten tv spel. Sen drog vi upp till rixfm som också va väldigt trist om jag får säga så. Haha!

Alltså det började spö regna/hagla när vi skulle dra hem, till slut brydde man sig inte att gå i dom stora vatten pölarna man va redan så jäkla blöt att man kunde ha pool party på sig själv, och framför allt i skorna! Haha

Imorgon börjar jag jobba, är inte alls taggad, måste gå upp så jäkla tidigt -.- måste gå upp 05:45.
vill redan ha semester haha!
Men men det är bara gå upp, cash is king eller vad säger man?


Klassfest


Mitt hjärta

Idag tog min kärlek studenten!
Är så stolt över dig hjärtat, du har fixar jobb och studenten på samma vecka! Du är så jäkla bra!
Jag hoppas du fick en skön kväll mä massa skojigheter för det det är du verkligen värd!

Min kärlek. Du är så fruktansvärt bra!
Jag vet inte helt ärligt vad exakt jag skulle göra utan dig, du får mig alltid att må bra, oavsett vad. Du är min glädje i livet. Mitt allt helt enkelt. Vet inte om man kan beskriva hur kär jag är i dig, men oavsett så önskat jag dig all lycka i framtiden. Tycker om dig så otroligt mycket min snygging!

Lycka till mä allt nu, kommer alltid stötta dig!


True


RSS 2.0