Livet är en fest

Att vakna upp och känna ångesten i kroppen från gårdagens festande bygger på sina fördelar och nackdelar. Men att sen faktiskt inse att det va riktigt kul, gör att ångesten blir besegrad. Det som hände igår stannade kvar där igår, men måste säga att alla va någorlunda dragna efter att kvällen kommit igång. Att vara påverkad från halv 10 på kvällen till halv 4 på morgonen är något som nästan borde firas med en till drink. Med andra ord, bra fest Alex.
Festen bjöd också på gamla barndoms vänner som man inte har sett sen man va 10 kanske, wow, vad alla har förändrats men shit vad kul att se dom igen. Efter att ha missat sista tåget hem så blir man lite smått irriterad när man vill hem men alla säger att vi måste sova över? - Nej, bara Gud vet vad som händer då.
Men det löste sig till slut, fick skjuts hem.
Något jag tror jag kan checka av är att va full en måndag och faktiskt gilla läget dagen efter.


Min mamma tycker jag är söt


coola malin i farten....

pappa var allergisk mot benjamin ( nya hunden ) så vi va tvungen att lämna tillbaka honom, tråkigt faktiskt. men nu håller vi på att kolla en allergi fri hund, bättre det än inget!
annars rullar livet på som det ska vara, jag är lycklig, ni är lyckliga, ahah hoppas jag ialla fall.
har precis jailbreakat min mobil, as skönt faktiskt, måste bara förstå skiten! det lär dock ta ett tag!
 
pallar inte blogga nu, så vi hörs era ( slynor ) !

lumpen, 18 år, lycklig, ny inkomling! ja varför inte?

måste börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men har haft så mycket hela tiden och inte haft så jätte stor lust att sätta mig vid datan. kanske får börja blogga genom mobilen trots allt.
men ah nu är jag 18 år, frukan som jag inte ville skulle komma har kommit. helt ärligt känns det faktiskt bra, eller alltså inte för att det är så stor skillnad, men lite känns det ju som, man känner sig lite mer cool. haha eller nja, 18 barre är ju bara börjar på "eget" liv. men ska inte säga att jag känner mig vuxen. dock är det nice när jag får ta hand om mitt eget bankkonto, bestämma om vad jag vill osv. riktigt nice.
 
idag kommer vår lilla nykomling i familjen, benjamin heter han och han är en hund. säkert jätte fin, har inte sätt bild än, det va mer spontan köp. haha. ska faktiskt bli kul och skaffa hund men just nu känns det helt okej, har inte tänkt mig att vi faktiskt ska ha en hund efter alla år vi funderat på det. benjamin är en collie.
 
jag funderar riktigt starkt på att faktiskt göra lumpen, fick ett brev hem förut där det stog att jag har två veckor på mig att ansöka, ska jag ? det vore ju riktigt coolt, helt ärligt, sen tror jag även att det vore bra att göra det, lite uoppfriskande på något sätt. som sagt funderar jag starkt på att jag ska göra det.
 
ska snart fixa mig inför min sista snowboard kurs inför denna vinter. helt ärligt ska det bli så fruktansvärt skönt, helt galet! efter kursena drar till uppsala.

18 barre


Lycklig flicka!

Har totalt haft 3 h och 45 min hål timme idag, haha det känns as onödigt att dra till skolan, men helt ärligt bryr jag mig inte idag är fan i mig en as bra dag, mår så jäkla bra, allt går fan bra nu, på riktigt sitter och ler för mig själv på tåget. Haha så jäkla mobbad!

Ikväll blir det 18 fest, ska bli as trevligt faktiskt, är lite taggad eller mycket taggad. Innan vi drar till dit ska vi ta och för kröka lite hos en vän.
TAGGA DÅ!

Gangster bild


i most pay what you say.

slutade halv 1 idag vilket va riktigt skönt, men ändå onödigt. då vi kom till skolan tjugo i 10 hade 2 minuters mentor tid, och sen gick vi upp och kollade på lasermannen dokumentären 1 h och efter det hade vi lunch (klockan 11) halv 1 skulle vi samslas och få en lapp för att sen sluta? satt alltså i skola 1 h och 30 min i spillo tid. Vissa lärare..
 
har ju egentligen kickboxning ikväll men eftersom mitt finger är som det är så kan jag inte träna, så jag följer med sarah dit och pratar mä min tränare och antagligen måste berätta vad som hänt. och sen drar jag ut och springer i det här vackra vädret.. jodå, det kan man ju också känna att man vill..
har brutalaste huvud värken dock, vilket suuger avlopp. har fanimig alltid ont i huvet. fattar ej varför. irreterande som satan bara!
 

hur min helg har vart.

annars då?  jo jag har sen vi hördes sist hunnit gjort väldigt mycket faktiskt.
i tisdags va jag ju i romme och det va väldigt kul emellan åt, lite små segt ibland, men helt klart värt det! i onsdags och torsdag kommer jag inte ihåg. haha bra jobbat malin. I alla fall i fredags så va jag på bio med två fina människor, vi titta på EGO. helt klart en värd film att se. ni kommer inte ångra er om ni ser den. Anledningen till att vi gick på den va för att man skulle få se skådespelarna i filmen innan som skulle presentera filmen, dock va inte sebastian (omhannuheterså) inte där, han va ute och reste. inte alls avis. efter filmen så drog vi till lindängen en stund och sa hej till alla. det va faktiskt ganska trevligt. det va väl fredagen då. och lördagen vaknade jag och gjorde mig redo för snowboards kursena jag håller i lördagar. det gick faktiskt bättre än vad vi hoppats på, dom va riktigt grymma. Efter det så drog jag hem och fixa mig väldigt snabbt, sen vidare till uppsala. där jag va med en underbar person, vi kollade innebandy och sen bara chilla lite och pratade. as skönt. sen söndagen då, då va det dags att dra hem från uppsala (sovkvardär), men inna jag drog hem så åkte vi runt lite på äventyr och det va verkligen roligt. saknar det verkligen. ja men sen tog jag tåget hem vid halv 3 och lovisa va snäll och mötte mig i tullinge då vi skulle umgås lite. vi drog först och käkade då båda va sviiiiiin hungriga. sen så bestämde vi oss för att åka hem till mig och lämna min packning och sen tog vi en promenad. haah det va en flumm promenad men helt klart värt det, fyfan vad vi garva, hon är fanimig bäst. men när vi skulle röra oss hem så ramlar jag och fingret blir helt cp. så vi kollar på det hemma hos lovisa och ringer någon läkare som säger att vi defenetivt ska till akuten. Hatar verkligen akuten, allt tar så långt tid. irreterande. men i alla fall så drog vi dit och jag fick hjälp ganska fort efter 40 min cirkus. och sen fick vi sitta i ett rum väldigt länge osv. massa väntan blev det i alla fall. det sluta i alla fall med att jag antingen har fått en större spricka eller om att senan i fingret är av, kommer få svar senare idag eller imorgon. om senan har gått av innebär det att jag inte kan röra fingret och är svårt att läka ihop.
men har fått en stålskena på fingret nu så att jag ska kunna ha fingret rakt.
 

ska gå runt såhär i 3 veckor nu. bra jobbat igen malin, du är på topp!

segt svar på frågestunden. vem bryr sig.

Mimmi
vad för små saker du kan bli jätte irriterad på ?
vad är din STÖRSTA dröm?
om du bara fick välja en kändis som du fick spendera resten av ditt liv med, vem skulle du välja?

- Jag kan bli irreterad på när folk försöker bestämma över mig, att dom på något sätt tror att dom är smartare än mig och tar därför iniativet och tar komandåt.
- Helt ärligt vet jag inte min dröm, men det vore nice med ett hus i Thailand.
- Hahah en kändis? jag skulle lätt säga peter jöback helt klart!

Elin
Vad har du för musik smak och vilka artister lyssnar du på? :)

- Har ingen specifik musik smak, lyssnar på allt förutom skrillex och hård rock. Kapten röd är bra.

Emma
Hey gurl! Hur mycket saknar du din 'emerican mija? ;)
Lol vad händer hemma i Södertälje när jag inte är där?! I want the 411! Miss y'all

Vad vill du ha i 18s present bday girl? Puss vi syns om 130 dagar <3

- Hur mycket jag saknar dig går inte att beskriva, det va som om en bit av mig åkte med till USA. ( helan och halvan )
- i södertälje händer inte mycket, lovar dig förutom en sak. men det tar vi på facetime!
- i 18 år present vill jag ha fallskärmshoppning, hel kropps massage, en Daniel Wellington klocka och sen inte så mycket mer faktiskt. har allt jag behöver.

Sarah
Vilken årstid gillar du mest? Vintern/våren/sommaren eller hösten ?
Vad heter din bästa vän? ;)
kör en liten klyschig fråga oxå: vad vill du bli när du blir stor?

- Den är svår helt ärligt, älskar vintern då jag får åka bräda men samtidigt är sommarn och värmen bra också. Men skulle hellre säga vintern, mysigare mörkare. sen fryser jag hellre än svettas.
- Min allra bästavän heter sarah marie undeland.
- sattsar på att bli polis.

Anna
Hej du har jätte fin blogg!!
Min fråga är om du kan tänka dig att länka min blogg ?
Tack på förhand

- haha och din blogg heter? ;)

Karin
Vilken ögonfärg?
Vilken skostorlek?
vilken BH storkel?
vilken storlek på tamponger har du när du har mens?
Föredrar du String eller inte string ;)

- har typ blå gröna ögon, i solskenet blir dem mer ljus blå.
- 38-39 men mest 39.
- har olika i varje bh, men har i dom flesta 80c
- haha använder helt klart kingsize, måste tyvärr beställa tamponger från USA så att dom ska passa. bullfitta ni vet.
- haha helt klart string! bästa uppfinningen!

Finlands statsminister
Vad har du för politisk åsikt om Finland ? tycker du om oss som land?

- politiskt åsikt ? 
- finland är top 3 på min lista om länder.

Channing tatum
Vem är den snyggaste manliga kändisen som finns enligt dig? <3 löv you Malin

- OMG channing din lilla spännis. hej. måste göra dig besviken. du är inte den snyggaste manliga kändisen!

Julius
Varför började du blogga, och hur länge tror du att du orkar fortsätta? :D

- började blogga för att jag ville typ skriva av mig lite. började med att jag hade en hemlig blogg. men bytte sedan och gick ut mä en öppen blogg. kommer nog att lägga ner bloggen snart, finns så mycket annat som kommer.

Ökänd
Vilken ögonfärg har du?
Sportar du?
Finns det något i ditt liv som du ångrar?

- kolla frågorna ovan.
- ja jag tränar kickboxning och även friskis och svettis.
- klart det är så att jag har ångrat saker men det släpper snabbt då jag ändrar mina tankar till att det inte går att göra något. att ångra något är som att gå i deprission med flit.

Margrit
Hej Malin! Jag undrar lite mer om din fjällenresa,
vad gjorde du där ? var de kul? och vilka var du där med?

Kramar Margit

- va där på en ledar utbidning och åkte bräda och va på afterski såklart. det va riktigt kul, dock lite flumm. dom som va där va massa okända folk, jag kände typ 10 st av 70. men man lärde ju känna folk så när man åkte hem hade man ju alltid nya och fräsha kontakter.

Lovisa forssman
Tycker du om mig?

P.S Tycker om dig asmycket iaf !

- nej jag hatar dig. ? haha dummaste frågan


RSS 2.0