va dig själv!

Jag undrar: Går jag ensam här,
Eller visar du min väg från en parallel värld?
 
Modetidningarna sprider bara olika trender som gör att människan blir påverkad och mår sämre utav det. det handlar om att man ska se ut si och så, man ska ha si och så, man ska gör si och så, äta si och så. och sen undrar alla vad som händer med alla människor. Folk går i deprition och kunna offra allt en dag på löpet och en morot i magen, och folk frågar vad som händer?
Undrar lite om folk är efterblivna på riktigt, det här är ju ett samhälls problem och det är ju inte så att man kan ha missat att man måste vara tränad och äta sunt. det är snyggt. klart det är snyggt att va tight osv, men att det ska ta på folk så att dom mår psykiskt dåligt är inte det som är grejen, det här mä att man ska vara si och så har gått för långt.
Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte låta bli att tänka på detta problem då jag har vänner som påverkas av det här. jag kan inte heller se när du trycker ner dig själv, annars måste dina speglar vara skeva för smala kroppar verkar bli breda. Men jag vet att man inte kan fly när den idealen kommer fram det är svårt, att kraven finns där vart man än vänder sig och att du inte duger är signaler folk tar åt sig.
Men har frågat runt lite och folk säger att det blir som en drog, och det förstår jag på ett sätt, det är ju en vardags vana, men varför inte träna och tillexempel äta mer fett mat och träna mer, du behöver inte känna att du måste träna och sen äta sallad hela tiden, du mår inte bra av det psykiskt eller fysikst.
Nu kanske ni tar mig som om jag är helt efterbliven och fattar ingenting, men så är det inte. ni kanske även tar mig fett ytlig för att jag skriver att det inte är en problem när jag själv inte påverkas av det. Men så är det verkligen inte, jag har all medkänsla för att folk väljer att leva ett sunt liv och träna massa, det jag klagar är att medierna säger att man ska vara si och så, att folk lyssnar på en tidning, tv, bloggar osv det är det som stör mig, inte att ni tränar och som sagt går så långt att ni mår dåligt av det. det är erat val inte mitt.
ni har all min respekt, det ska ni veta.
Tycker att ni kan träna och så hur ni vill, men om medierna påverkar er på ett dåligt stopp säg stop. jag gjorde det för ett tag sen, jag sa stopp och tänka vafan fuck off , lever hellre såhär och är lycklig. folk får tycka saker om mig, men är fan glad att jag inte är en elefenat eller något annat skit ( inget fel på elefanet, era djur älskare ).
kör på det livet som gör att du mår bra, det handlar om allt i din vardag som påverkar dig. känner du dig inte sugen att träna en dag gör inte det, låt inte folk tvinga dig till något du inte vill. Gör istället det du tycker är kul. och skratta åt livet, så inte livet skrattar åt dig.
 

Låt inte andra bestämma över ditt liv


100 % ärlig.

alla bloggare gör såhär så nu faller jag också för blogg trycket när det gäller frågestund. ni får fråga exakt vad ni vill och om ni inte vågar så skriv inte era namn, va okänd. och framför allt skäms inte över att fråga något, har du en sak du undrar fråga, har du en speciell ( dvs konstig, sexuell, cp, ) fråga!
kommer dock inte svara om jag anser att det blir för mycket privat att dela med mig här på bloggen, men ska svara 100% ärlig genom ALLA svar!
 
kommer att svara på frågorna på torsdag kväll, så bara kötta !
kom ihåg, inga frågor är dumma!
 

Well..


efterbliven måndag!

idag äre en sån ddag då jag tackar gudarna för att få va ledig, mår inte alls bra, har sjukaste huvudvärken seg i kroppen, massa irreterande tankar. det kanske ändrar sig under dagen, hoppas verkligen det.
ska väl inte göra något speciellt idag orkar verkligen inte, men måste fixa lite inför imorgon.
 
har inget att skriva om just nu, så vi hörs!

Mobil inlägg

Hej alla stora fans där ute! ( ni kan få autograf senare )
Igår va en bra dag, och även en söndag som den.
I alla fall så va jag först i backen igår, drog hem och sov lite, sen drog jag med familjen till moraberg där vi kollade intersport och stadium, hitta inget dock. Men livet är fan bra endå. Efter det så va det bio som satt på listan med finaste , det va grymt trevligt får en 10/10 om jag ska va ärlig.
Men söndag, jadu, vaknar upp och känner att jag är sugen på donken, för första gången på typ 2 månader, vart så sjukt sugen så jag måste äta det va min första tanke, men när jag vaknar så säger mina föräldrar att vi ska dra till Skärholmen och shoppa, jag bestämmer mig snabbt att det är skor jag ska köpa, men kommer hem med två tröjor och 1 bikini överdel.
Sen drar vi hem familjen äter och jag hoppar lunch ( inte första gången, men det blir så om man äter sen frukost ) drar mä Lovisa till stan och tänkte kolla på skor där, kommer sen hem med två par jeans och 1 bh, haha bra jobbat Malin ( klappar mig själv på axeln ).
Kommer nog visa en bild imorgon när jag pallar ta haha!

Men nu är klockan halv 9 och om 30 minuter börjar pilgrims död som jag ska spika mig ner i soffan till!

Mitt schema i skolan den här veckan.
Måndag : ledig
Tisdag : Romme
Onsdag : 2 timmar skola + lunch
Torsdag : slutar 1
Fredag : suprise me.


tonight we going to fly sooo high!

lördag ska jag först va ledare i backen som dom andra lördagarna framöver, sen kommer jag dra till uppsala på äventyr. haha den ni, är alltid på äventyr. bättre så, eller nja ialla fall roligare så.
 
sitter just nu och lyssnar på chill listan på spotify lite deprinerande om jag får säga så, men fan vad bra det är egentligen, är verkligen förtjust i chill musik, nackdelen mä det är väl att ibland kan man bli lite nere och deprimerad, men det äre värt!
 
                                             gammal bild.!
 


visste du att?

  • att du äter insekter när du sover?
  • att i genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år, sitter på toa på morgonen i 6 månader, ser på tv i 6 månader väntar på grönt ljus i 2 väckor och kysser någon i två veckor?
  • att hela jordens mänskliga befolkning kan få plats på Vänerns yta?
  • att de flesta elefanter är gråa men att de också kan ha en rödbrun färg?
  • att om man ställer sig upp rakt väger man mer än när man böjer sig?
  • att en struts öga är större än dennes hjärna?
  • att 15% av svenskarna har haft sex på en nattklubb?
  • att under en enminuts kyss förbrukas 26 kalorier?
  • att hjärnan fortsätter skicka signaler i upp till 37 timmar efter döden?

det förflutna är inget att leka med.

dagen har väl för mesta dels spenderats ute i kylan då jag jobbat i backen som snowboard ledare, från 11-14.30 så det har ju vart ett bra tag så man han ju frysa till ganksa mycket, fortfarande små kall. annars har jag legat på soffan som en riktigt potatis och bara tagit det lungt. nu ikväll blir jag antingen hemma, eller så åker jag upp till uppsala, har inte riktigt bestämt vad jag orkar, vi får se!
men måste seriöst kissa nu, och kanske sova, haha så struntar i ett roligt blogg inlägg.. bitchigt, men nice.
 
 

haha

jag önskar att jag hade kunnat säga vad jag höll på med just nu, men det går tyvär inte. och hade ni fått veta hade ni garvat ner er totalt. ialla fall så är jag över lycklig just nu, och det finns bara en anledning. DU.
har inte direkt mycket på schemat idag som ska fixas förutom att jag ska leka med sarah, lite senare.
imorgon är det fredag och för min del innebär det inte ett skit än så länge! får väl se vad jag gynnar mig åt.
nej men har inte tid att sitta här längre så ni får ursäkta mitt upptagna liv just nu, så hörs vi imorgon!

fjällen baby!

En hel vecka i fjällen är nu förbi. Det delades massa härliga minnen med nytt folk, riktigt trevligt.
i början när jag kom dit va jag väl ganska skeptisk över det, då jag fick reda på att jag skulle sova med 4 random brudar, som jag inte har en aning om vilka dom va. (tacka gud för att jag inte är blyg).
Trivdes inte riktigt i den stugan till en början och ville snabbt därifrån. Men fick bita ihop och det gav resultat. Dom var faktiskt inte så dumma som jag trodde. Speciellt inte Linn hon va en legend i slutet på veckan.
Annars va det riktigt bra, ruskigt kallt -25, trodde att man skulle frysa fast i liften. Och backarna va också suveräna. Lite isigt emellan åt, men ingenting som behövdes klagas på.
och afterskin, ooooh, den va så grymt nice, mycket folk, alkohol, dans på baren, dans på bord, positivt. Det va bara nice. Förutom att i lördags kom jag inte in då jag råkade hålla i en ölburk som minderårig. Drygt. Haha!

Det är lite blandade känslor med att åka därifrån, kommer definitivt sakna några människor och hela veckan. Men däremot va det skönt att komma hem igen.

 


Fjällen levererar


New in!


att fylla 18 år.

Vad har jag egentligen blivit? Är det såhär jag kommer vara resten av mitt liv? hellst inte.
har funderat på en sak, det här mä att jag har växt klart.  visst jag är lycklig och ibland olycklig. men det är livets nöjesfällt, det hör till. Men även om jag kommer pumpas som en 18 åring så har jag ingen lust att präglas igenom massa saker som kommer antingen tynga ner mig, eller hjälpa mig upp. Little child.
"den stora dagen" om att fylla arton anländer till mig också, faktsikt om 37 dagar, och jag har ångest över att faktiskt fylla 18. det är klart det ska bli spännande att gå på krogen, köpa tobak och så småningom ta körkort. men helt ärligt så trivs jag som jag hare nu. Att springa till bussen varje dag, att dricka olagligt och faktiskt tro att man är cool när man går på offentligplats och bär på alkohol (dock 20 års grens) , även att faktiskt köpa tobak gör en "ball". All spänning som är i kroppen när man faktiskt är "minder åring" gör livet lite mer crazy, och får livet att verka mer spännande, all spänning som faktiskt finns i en 17 årings kropp, kommer den ens finnas kvar när man är 18 och faktiskt anses vara coolare än en 17 åring?
 
Egentligen har jag väntat på denna dag ända sen jag va liten men nu får jag bara ångest.
Det är sagt att när man blir 18 är det lättare att göra sin röst hörd, man blir tagen på allvar och man kan kräva mer respekt. Men kan en människa verkligen förändras från barn till vuxen över en natt? Man kan ju fråga sig vad jag inte vet som 17-åring men som blir så tydligt och uppenbart när jag är 18, jag menar ålder är väl trots allt bara en siffra?
Ibland vill jag bara krypa upp i min mammas famn och bli ompysslad, omhändertagen och omfamnad. Slippa stå på egna ben och ta ansvar, bara få vara den där lilla flickan vars dagar handlar om drömmar och fantasier. Leka prinsessa tills jag tröttnar, och då bara kunna göra en U-sväng och helt byta liv och identitet. Nu för tiden har min prinsesslek bytts ut mot en mindre glamourös lek, också kallad "livet", och jag kan inte längre bara avsluta verkligheten för att jag tröttnar. Jag måste sucka, kanske gråta lite och sedan resa mig upp igen.

Men det är faktiskt inte alltid så hemskt som det låter, för samtidigt som jag reser mig kommer självförtroendet över att jag har makten att styra mitt egna liv och välja mina egna vägar. När jag har lärt mig det ordentligt tycker jag att man kan träda över gränsen till "vuxenvärlden" på riktigt, inte bara genom en fånig siffra på ett papper.

para, para.

Södertälje "vackra" stad blev min sysselsättning idag tillsammans mä en vän. egentligen vare bara mat på roxy som gällde, men självklart fick man mä sig lite extra saker mä sig hem. onödigt, men snyggt.

bjuder på en fantastisk låt, som når mig enda in i hjärtat.


Det är över nu !

Vilket jäkla tjat om att jag ska åka och sånt funderar ni säkert på, men det är bara för att jag bara vill iväg!
 
Imorgon finns det massa att göra, ska träffa massa kompisar, och chilla lite, kanske hinna mä xxxxxxxx.
Annars ser veckan rätt tom ut. eller nja inte direkt.
 
 
 

skiter i dig och er nu. fuck off.

Jag får väll börja med att säga... 2013 börjar riktigt bra!
 
idag har det vart en efterbliven dag. man sover och vaknar när det är mörkt ute, äter, sover, promenad, sover, äter, sover. jaha, kan inte annat än att ogillla denna dag. Har äntligen blivit frisk och vill träna, men jaha, det är stängt.
 
Nyår va ialla fall en höjdare, oavsätt om jag va så otaggad så man kan va. men det levde upp till högre förväntningar och jag gillade det. förvånad tjej. 
 
Alla tjatar om nyårs löfte, som är helt patetiska. ingen håller skiten endå, och håller man det. wow, du får en guldstjärna!
folk säger att 2013 ska dom leva sitt liv, och att ett av nyårs löftena ska vara att dom ska kolla klart på en hel serie? allvarligt? leva livet framför tvn eller? haha det dummaste jag hört men vill du spendera ditt glamorösa 2013 framför tvn så fine, upp till dig. själv är mitt nyårs löfte att överleva, och sen låta alla tattare som tror att dom kan komma när det passar för dom, kommer låta dom bli uppslukade av en räv. avgå grabs. allt sånt är över nu, inte en chans att jag väntar en sekund längre.
 
 

RSS 2.0