Helgen i bilder

Fredag, middag mä mitt hjärta sen fest (?) i Huddinge. Vet inte om man kan kalla det fest mer chill krök!
Lördagen gokart mä mamma Jessica, Jocke och Kubben efter det blev det att jag och hjärtat kolla lite på stan sen åkte vi hem och va lite mä familjen sen på kvällen vare fest (?) (chill/fest fan vet jag) men nära mig så det va as skönt! :)
Idag, söndag, har jag sovit från typ 11 till 1 sen 1 till 3 och vid 3 åkte vi och kolla fotbolls match sen när jag kom hem har jag legat som en hö säck på soffan eller i min säng.


Godnatt

Nu tänker jag gå och lägga mig och somna och förhoppningsvis vakna efter några månader... zzZzzZzzZZZzz


Sköt ditt eget

Något jag hatar riktigt jäkla mycket är när folk bestämmer över vad JAG ska göra och HUR jag ska göra!?

Det kan vara något litet som att jag ska plocka in kläderna i garderoben till att ställa mig och städa huset, även vardags grejer som, hämta den där, gå och fråga han och massa sånt.

Helt ärligt nu, människor som överdriver mä att bestämma över andra kan lägga ner, det är inte kul att göra saker åt er när man aldrig får något tillbaka. Sen attityden som folk har när dom ber än göra saker, bitch.

Blir så sjukt arg över såna grejer, skulle helt ärligt kunna vara arg länge nog tills det går över.

Tagga ner och göre själva.


Jajemen


Fredag!!

Idag är det äntligen fredag och det är sååå jädrans skönt att det äntligen är helg. Dock är hjärtat borta i helgen så kommer inte kunna träffa han. Saknar han.

Hade egentligen planer för utgång ikväll men insåg idag att jag inte alls vill gå ut, är inte sugen på att dricka alkohol eller dansa eller ens vara uppe och röja, så jag tänker dra mig hem till Lovisa och kolla på prittie little liars så får vi båda två se om den lever upp till sitt rykte!
Imorgon äre 50 års fest som gäller annars ingenting, är inte sugen på det heller men det blir väl kul antar jag. Haha aja, nu ska jag kolla one tree Hill!
Ha't bra!


Äkta jag!


Facebook skandal!

Alltså på riktigt vad är grejen mä allt porr på Facebook? Det är väl fan i mig inte en porr sajt jag vill logga in på direkt? Hade jag velat det så hade jag ju fan gått in på en porr sida. Och sen folk som helt ärligt delar och gillar dessa videor är helt ärligt efterblivna, det kommer ju upp om du gör det, och inte tror jag att din mormor skulle vilja se att du gillar porr videor. Stackars mormor säger jag bara.
Inte skulle jag vilja att min mormor såg att jag kollade på porr i alla fall, men vem vet du och din mormor kanske har en intim relation!? Haha !

Nej men ärligt, Facebook kommer i slut ändan sluta som en porr sajt, skulle inte förvåna mig alls. Me no like.

Så till er som delar och gillar skiten kan ju gå in på en porr sajt bli medlem och dela det fantastiska där. Inte fan bryr jag mig.
Vill inte se massa onödigt blaska på Facebook, min lilla kusin hänger på Facebook och han är 10 år , han ska inte ens veta vad det är, men tack för att ni hjälper honom till att vilja pröva det, tack. Medans ni ändå håller på kan ni ju ge honom tips om att använda kondom så han inte står där och blir far som 14åring.

Tack för mig.


Bästa

Jag saknar dig Emma, det gör ont i mig! Du har varit borta alldeles för länge nu, snälla kom hem


Rosa kruka

Ibland behöver jag någon som påminner mig om vad jag är bra på.


Skol starten

Igår var alltså första dagen efter påsk lovet och det började bra, började 9:15 och slutade 12:05 hade bara sköna lektioner dessutom. Och idag, mja va väl lite surt över att min lärare säger att vi ha utvecklings samtal klockan 9 behöver alltså gå upp 45 min innan jag egentligen skulle gå upp! Så dyker jag upp 9 men inte han?! Han hade glömt bort det samtalet?! Haha tack tack. TACK.
Annars har den här dagen varit bra, vi hade bip test på idrotten och sen hade vi historia där vi skulle få papper sen fick vi sluta. Bara sköna dagar hittills.
Me like!


Innebandy

Innebandyn går kalas dock lite små sega övningar, det är alltid samma övningar så man tröttnar väldigt snabbt på övningarna men man får tänka på att det inte är så långt kvar på inomhus träningarna ! :)


Mellan mål


Just nu

Just nu vill jag bara åka iväg, inte för att livet suger eller så, jag mår jätte bra. Men vill bara åka iväg är trött och äcklad av skolan, fatta att antingen bara dra långt upp i Sverige eller långt ner eller varför inte åka utomlands ett tag. Åh, just nu är det min största längtan, så länge jag slipper äckelstaden så blir jag glad. Någon som vill åka iväg mä mig?
Uppskattas väldigt mycket!!
Tack på förhand



Tatoooo bitch


Idag

Idag har varit en sån dag där jag bara vill gräva ner mig och gråta


Dagens lunch


Läs inte, tråkigt inlägg

Det händer ganska mycket i mitt liv just nu, och det är bara massa bra grejer som får mig att må bra. Livet är på topp.
Jag börjar i innebandyn igen, träningen är imorgon kväll, jag tatuerar mig på onsdag, ska ta tre nya hål i örat, pojkvännen, vännerna som är så jäkla bra, sommaren är på väg, ska ta bort tandställningen, inte långt kvar tills Emma kommer hem, är bara så lycklig just nu, allt blir så mycket bättre när solen och värmer kommer fram, vet inte varför men jag ser allt så mycket mysigare då, även fast jag gillar vintern så älskar jag sommaren också väldigt mycket.

Steker på tåget mä aloe vera.


RSS 2.0