Tycker verkligen om dig grabben, hoppas du förstår det.

Ber om ursäkt för att jag inte blogga igår, men va verkligen inte på humör och hade inte riktigt tid!
Men vi körde laserdome med klassen, eller ah 15 st av klassen resten strunta i det. Men det va riktigt kul! Kom 2a!

Ikväll blir det ut och äta med familjen, på lemoni. Kommer bli nice, efter det blir det film kväll.. Fett värt, då kan man vila efter all mat man ätit ! Haha


en apa som liknar dig.


sjukling kommer köra laserdome ialla fall!

skol dagen idag var den segaste på länge, vi satt drygt 3 timmar och bara lyssna på vår lärare som pratade. snacka om att rumpan känner sig tillbaka dragen, pannkaka någon?
va hos vårdcentralen då jag fått smärtor i öronen, och sluta med att jag gick hem med ett recept på apoteket. dock ingen öroninflamation, men en röd och svullen hals och en kraftig förkylning som har gått upp i öronen via halsen. låter ju trevligt. eller hur?
 
imorgon ska vi köra laserdome med klassen, synd att inte alla i klassen ska spela, vore kul om alla kom!
Men får göra det bästa av situationen! skönaste är att vi börjar 11 och slutar 12 dock måste jag endå åka hemifrån 10 i 9.
 

Glitter/paljett bh?

Har suttit enda sen jag kom hem och letat efter en BH, alltså i helgen när jag jobbade såg jag en tjej med finaste Bhn jag någonsin sätt. Det var en ljus blå , typ glitter eller paljett Bh. Jag känner att jag måste bara måste ha en sån, men frågan är bara vart finns den!? är det någon som vet så får dom gärna säga det till mig. uppskattar det.
 
http://www.chicy.se/nyheter/crystal-bra 
där är den enda jag hittar som fallar mig i smak, men fortfarande inte den jag är ute efter!
hör av er om ni vet något!

Jag ser det som mitt liv.

 
Det känns som att skolan informerar oss elever bra, vi har nämnligen tema vecka , och vi börjar inte efter schemat. så vi har ingen aning om när vi startar dagen. så vi visste inte när vi skulle börja, vad vi skulle göra, och när vi skulle sluta, efterblivna vuxna som skyller på oss sen när vi gör fel.
 

Swedish House Maffia

Swedish House Maffia va verkligen grymt!
trotts att jag jobbade så va det helt underbart, vilken bas, vilken stil, vilken känsla. helt sinnes sjukt.
egentligen faller dom inte riktigt i min musik smak men insåg på dom här 3 dagarna att dom är verkligen värd att se live, för då va dom verkligen grymt bra. förvånad tjej är nu trött och sliten.
att jobba där gick bra, men man har totalt vänt på dygnet och det är det värsta. I lördags vakna jag 12 och åt frukost vid 1 tiden, sen fick vi inte något att äta först vid 23.00 och mellan där åt jag 1 lussekatt. snacka om att jag va lagom hungrig. Men det va kul att jobba tyckte det va förvånads värt kul.
Kom hem vid halv 6 tiden imorse och är helt trött eller nja inte trött mest seg.
 
 
 

2012-11-23 SHM

har sovmorgon men det är väl typiskt att man somnar halv 9 och vaknar kvart över 6 när man egentligen behöver gå upp 8.. men aja det kommer bli tufft ikväll/inatt, då vi jobbar på Swedish House Maffia. kommer bli riktigt jäkla grymt, kommer som sagt få se några låtar. är as taggad faktiskt, frågan är bara hur många jobbiga folk det kommer komma! haha.
ni som läser bloggen och känner mig kom fram till mig och hälsa!
ska börja fixa allt som behövs idag så, ni får hare så bra så hörs vi imorgon!
 

Swedish House Maffia

 
dagen va väl helt okej, drog mig upp tidigt för att komma till skolan vid 8. Är fortfarande sjuk men har inte tid att va hemma tyvär, man missar så mycket i skolan!
idag blire kickboxning vet inte om jag ska träna eller inte, men vore skönt haha. Jag får ta mig tid att ringa min tränare och kolla hur läget ligger till på dagens träning.
 
imorgon och på lördag kommer va chill dagar, det börjar med att jag jobbar direkt efter skolan på friends aren då min klass ska jobba i garderoben under Swedish House Maffia,vi kommer att få gå in och lyssna på två låtar och sen bara hänga och träffa folk. as ballt. ( gäller även lördag )
 
nej nu ska jag smälla i mig en smoothie!

dagens elände ligger på hyllan, så som den alltid gör.

onsdag idag och det va "suveränt" att vakna imorse, då jag inte somna först 2 inatt, men vad gör det när man är ledig dagen därpå?
vaknade och segade som vanligt ( frukost i 45 min, soffpotatisen tittar fram under DH ) .
sen startade jag min fantastiska hjärna och dess kunskaper och började plugga från halv 12 till 3 , och är ännu inte klar men jag får köra det sista lite senare.
Idag på kvällens meny står det först mat lagning till min familj sen blir det att springa vidare till bussen för att sedan åka till johan där kvällen kommer att spenderas med trevliga vänner.
 
 

Make it true

idag är det en tråkigt dag, då jag vaknar upp förkyld och världens sjukaste huvudvärk. skulle nog kunna ana att det är andra och tredje världskriget där inne. men tänker inte sitta och tänka på den brutala huvudvärken jag har, då blir allt bara mycket värre!
idag på listan så ska jag plugga en psykologi analys om en seriemördare, undrar hur det går har imorgon på mig ifall jag blir lite sen med att starta upp idag. Har precis skrivit klar en Krönika som ska va inne på fredag och den handlar om hur betygen i skolan stressar upp oss, att man stressar sig bara för en liten bokstav. hoppas min lärare tycker om den.
 
 
 
 
 

vilken katt jag va när jag va mindre!

Äntligen är den här måndagen snart över det känns så skönt att ha det här förbannat NO provet överstökat. Och toppen över i , att det faktiskt gick färväntansfullt bra. imponerad över mig själv. Hoppas dock att det gick lika bra som det känns, brukar alltid va så att man tror att provet gick hyffsat bra men sen så fick man endå sämre betyg än vad man förväntat sig.
 
Nu förväntas en middag, vet inte vart vi ska äta en men det kommer alltid lösa sig. hoppas det blir thaimat, då ni som vet att jag är förälskad i thaimat. skulle kunna flytta till thailand bara för att få thaimat. men men nog om det, börjar bli lite segt om tid, dags att börja fixa sig kanske. äsch lite till.

2012-11-18

jag vet att jag måste öppna boken för att sedan kunna plugga lite NO, men ångesten i mitt huvud säger att jag får ta provet som det kommer, eftersom att jag har förstått på lektionerna tänker jag att det inte borde va ett problem, men det återstår att se. Nackdelen med detta förbannade NO provet är att det håller på från 11:20 till 14:20 och dom kunskaperna jag har räcker det bara 1 timma. Men varför sura ihop över något sånt?
 
Höjd punkten med söndagar är att det äntligen är awkward, det program man längtar efter i en hel vecka. det börjar om 1h och 20 min, så det är bara längta lite till!
 

startar upp bloggen igen!

tjena, tänkte starta upp bloggen ännu en gång, då bloggen legat under spindelnät ett tag tänker jag ge det ett yttligare försök. Hoppas ni fortsätter läsa!  

RSS 2.0