förjävla lycklig.

Sitter mä Sarag nu och kollar lite tv, och chillar lite. 
Dagens sysselsättning har vart det som faktiskt har värmt veckans kalla saker. snowboard. Det va perfekt att ta sig ner för backen mä en ny bräda dessutom, och sen bara åka ner, och glida runt. det va perfekt! 
Den känslan va perfekt, längtar verkligen till fjällen om 1 vecka. ska bli så skönt att komma bort från äckelstan. 
och äckel folket. 
 
ikväll kommer det spenderas med vänner, först vid 7 ska jag va mä lollo och 2 grabbar, sen efter det ska vi ut mä sarah och några till av grabbarna. och sen blire bastu hemma hos sarah, mä lite öl popcorn och annat mysigt! 
 
 

några sköna låtar.

Dani M - motstånd
 
Icona pop - we got the world
 
Ernie Halter - blackbird
 
 Passanger - Let her go
 
Markus krunegård - Hemma börjar nästa dag
 
tryck inte på texten för att lyssna, tryck på kanten eller under texten.

hur ska jag göra?

mellandags rean är verkligen överskattad, men endå är man där och kollar på kläder varje år. och har man tur så hittar man något, bland allt äckligt folk som bara sliter i skiten, och mörsar en där ifrån. chilla folket, du hinner kolla.
såna människor är fett irreterande, bara så man skulle vilja skjuta dom ( driver, skulle aldrig göra något sånt ) , men tankarna finns ju! haha evil malin!
 
ikväll 21:00 ska jag spendera 1 timma mä min kära familj då vi ska kolla på den här nya ( tror jag ) serien på 1an, fjällbackamorden. är fett taggad.
 
men nu drar jag mig utåt, för att spendera lite tid mä grabbarna och lovisa. mys pys!

facerape.

Tänker knappt säga god jul! alla gör det så det räcker mä att dom säger dom " vackra orden " . tomten har inte kommit än så spänningen i kroppen är fortfarande olidlig.
mamma och nettiss facerapar mig och skriver att jag förlovat mig, men det har jag inte.. verkligen inte.
så ni vet.
 
dagens tankar går till dig, och dig.

2 daaagar kvar!

sen har jag städat mitt rum och suttit och umgåts lite med brorschan nu när man kom hem idag, kul att se han igen!
 
snart 1 dag kvar till jul afton, och jag har fortfarande inge julkänsla, vet inte vad som hänt men det kanske kommer om jag har väldigt tur.
imorgon kommer min moster hit och ska fixa naglarna ( -.-' ) på mig, mamma och jessi. haha. sen någon dag där emellan ska jag eventuellt träffa sarah och dela julklappar.. eller om vi öppnar det på jul afton, det vore roligare, men vi har bestämt att vi ska öppna imorgon, men får se om jag kan övertala henne!
 
nu ska jag fixa lite hemliga saker, hare!
min vackra cupcake -.-'
 

ful bild? perfekt bild? gillar jag dig? förvirrad.

idag är det fredag, en skön fredag då jag faktiskt har fått jul lov äntligen. det är väldigt behövande kan jag ju säga.
just nu har jag precis pluggat klart, en inlämning som skulle va inne senast idag, och hade helt glömt bort den. illa malin illa. så nu har jag pluggat i cirkus 2 timmar och är äntligen klar, frågan är vad jag ska hitta på ikväll? vad orkar jag? kanske fråga grabbarna om dom vill ut? sitta hemma mä familjen? åka pulka? kolla film? dra på fest? ah det är frågan, har verkligen varit helt beslutsångest idag så det är helt galet vad det är irreterande.
 
har även funderat mycket på saker som bekymrar mig, att jag faktiskt lägger ner tid på att sitta och hata en bild ungefär 1 timma för att sedan bara totalt skita i den och faktiskt inse att den inte va så farlig som den va från början, eller att tycka att någon är ful, snälla kolla på mig, ingen där ute är perfekt?! haha
det finns så mycket som gör mig fett förvirrad, till exempel om att mina känslor för en kille kan helt plötsligt förvinna då allt är som vanligt, vet inte vad det beror på men kanske är det för att man inte är tillsammans mä personen och ser inget  spännande i att det går så sakta så jag antagligen tröttnar, då mitt tålamod alltid legat en bit ner. det är också en sak som gör mig lite förbannad. om vi säger att jag ska få en sak av en vän senare i veckan, försöker jag alltid lösa det samma dag så att jag får det jag behöver så snabbt som möjligt. irreterande för mig så inåt....
sen det här mä snowboard, mitt livsglädje, som bara finns på vintern i sverige gör mig också negativ till sommaren även fast den verkligen är underbar och jag älskar att åka utomlands till varma ställen. det blir lite dubbelmoral, jag hatar sommaren men endå vill jag åka dit där det är sommar?
för mig känns det som att sommarens bidrag i detta fall är en fin longboard man faktiskt kan låtsas är en snowboard på grå och skitig snö.  

Dags att jag skäms.

Måste skämmas, helt ärligt!
Har inte bloggat på en hel vecka nästan, men helt ärligt har jag verkligen haft fullt upp hela tiden. Plugg och träning varje dag, och sen kalas i tisdags. Jag och Lovisa har bestämt oss för att börja träna ordentligt och typ 3-4 gånger i veckan. Sen äta rätt och jag vill ha som tjejen nedan, hennes armar.


tight helg.

Fredagens julbord va otroligt bra förutom att maten kallnat.. men annars va det nice och träffa det kompis gänget. igår va en fullspäckad dag, den startade med att jag gick upp vid 8 för att fixa mig inför "the studio" , i stockholm där vi skulle ta massa modell bilder. tyckte det va awkward som fan. men när vi kom dit fick vi sminkning det såg ut som jag kom direkt från iglon, medans min familj kom från grekland. bitch. riktigt äckligt besviken på sminkningen. där av kommer inga bilder att visas.
sen när jag kom hem från detta, drog vi och kolla sysslingens innebandy match dom vann med 24-3 något sånt. seg match. där ifrån drog vi vidare till nina ( moster ) för att hämta hundarna som jag lovade passa, efter det fixade jag mig "snabbt" och drog till sarah där kvällen spenderades med emma, isak och oliver sen hundarna. sen idag blir det sova, sova, sova och yttligare sova, sen träning och sen sa pappa att det gick något bra program på 1an idag klockan 21:00 så får väl spana in det lite.

alldeles glad.

ska alldeles starkst lägga mig till sömns, ska först kolla twitter och sånt där krimskrams som jag inte gjort på hela dagen. det känns helt naket untan min kära iphonen som är på lagning, finns inget att göra på mobilen jag använder nu. dö trist. så det blir lite som en julklapp när jag kommer hem och får titta lite. det är helt sjukt. men det kallas beroende nu för tiden..
 
 
 
 

it's going to be alright.

är just nu i skolan med Mimmi, vi har egentligen slutat men vi måste vänta 1 timma till, tills iallafall jag kan gå härifrån, då ska jag till skärholmen med familjen!
nu behöver folk datan, vi hörs!

trevlig helg bröder!

snart drar jag iväg till friendsarena för att jobba idag, från 16:00 till 03:30 är verkligen inte taggad att åka hem med nattbussen efteråt, lär väl inte va hemma för halv 8 på morgonen och sedan vid halv 10 så måste jag gå upp för vi ska iväg med familjen och mormor och morfar på någon tv program. så blir ingen sömn inatt för min del!
det jobbiga är att vi va hos emma igår och fira henne, och då sov man inte mer än 4 timmar inatt. tack för igår tjejer!
 
glada tjejer!

@ sarahs place

chillar lite hos sarah, eller ja jag chillar och sarah ligger och tar kort på sig själv, like always. haha mongo! 
imorgon, efter skolan drar jag mä några fina människor till skärholmen och jul handlar, trevligt för er att veta. jo så att. 
 
fick en komentar tidigare idag av en random person som sa att jag va ganster för att jag bodde i södertälje. 
gangster mallan!

INGEN MOBIL

idag starta min dag inte alls bra, min mobil går inte att ladda, det vill säga att jag inte har någon mobil förtillfället. det suger röv. så ni som vill få tag på mig, via kik och facebook!

Full rulle!

Har bakat hela dagen från 9 tills nu, har bakat 2 olika muffins och tunnbröd och Jansons frestelse tills imorgon då vi ska ha jul middag mä släkten, köra norsk julafton och bara mysa lite!

Om cirkus 30 minuter så kommer jag och min familj begära oss till några grannar som har flytta, vi ska dit på flytt gröt, haha hur ska jag klara det? Jag som verkligen avskyr gröt. Önska mig lycka till!


RSS 2.0