För att jag är så cool


Dagens lunch


Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra.


Att bara försvinna

Just nu vill jag bara sätta mig på ett plan eller tåg och bara lämna allt här hemma, bara försvinna bort från Södertälje och totalt skita i allt som kommer. Det skulle göra så fruktansvärt gott inuti mig så jag på något sätt kanske uppskatta livet mer än vad jag gör just idag. Känslan att bara sätta sig på ett plan och bara åka iväg, byta nummer och bara vara borta ett tag. Skulle nöja mig med 5 dagar men 2 veckor är också okej.


Må denna tisdag brinna i helvetet

Är så himla trött och ledsen på att det alltid händer dig något, skulle göra vad som helst för att ta något som du mår dåligt av och sätta det på mig så att du snart kan få njuta mer av livet.


Gaddade mig idag

Lät klasskamraterna gadda mig idag, men nästa går jag nog till en tatuerings sallong


Du fina

Ni vet den där känslan man får i magen när något är bra, verkligen riktigt bra i det här läget. Jo den har jag nu, jag har gått och blivit riktigt kär.
Jag är kär i någon som jag vågar älska.

Mitt hjärta är en knippe kärlek på 20 korta år. Han är perfekt på alla sätt, har aldrig mött en person som faktiskt har så många bra sidor som du har grabben, det är så att när du skrattar vill jag bara kyssa dig.
Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt, för jag får inte fram annat än att jag inte skulle kunna tänka mig att vara utan dig.
Det går inte en dag då jag inte tänker på dig, det går inte en sekund utan att jag har dig i mitt huvud, det spelar ingen roll om du bor i Uppsala, du är mä mig varje dag inombords ändå. Sen såklart är saknaden stor, men jag vet att jag kommer få träffa dig igen och att din röst som jag får höra i telefon gör att allting bättre.

Att inte få va mä dig är svårt, då jag egentligen vill va mä dig mer än bara på helgerna.

det jag känner för dig är så svårt att beskriva men med ord kan jag säga att det jag känner är äkta.
Du är den snällaste och finaste människan jag nånsin har stött på!

Är så fruktansvärt kär i dig Joakim! ♡


New in

New in.
En bh från twilfit ( den svarta ) 149kr rea
En bh från hm ( aprikos ) 149kr rea
Mascara hm 149 kr


Todays outfit amigos


Kom igen nu!

Det är snart här, så jag har längtat, att äntligen få se dom igen, att slippa såret i mig som har varit under den här tiden. Det är dags snart. Hjärtat jublar och magen pirrar, kan inte behärska mig. Vill bara skrika ut av lycka, men ingen kommer förstå varför jag är så glad.
Kommer gå runt mä ett leende på läpparna när ni kommer fram. Le som om jag gör när jag är kär.
Det ska bli så otroligt skönt.
Snälla låt det här gå fort.


Prioritera

Om man ändå va typ miljardär och inte behöva försöka prioritera till en viss grej när man kanske är i behov av flera saker eller att bara sluta be föräldrarna ge en pengar hela tiden. Allt vore så mycket enklare. Då kunde man sluta tänka ekonomiskt och ha den där vår jackan för 3500kr eller en skjorta för 1700kr eller ett par jeans för 2000kr eller ett par skidor för x antal pengar och ett hus i Thailand. Att bara kunna köpa det man verkligen vill ha utan att känna sig bortskämd, det vore så skönt. Det finns så mycket man vill ha och så mycket man måste prioritera i livet, man ska inte bara prioritera sig själv hela tiden, folk i din omgivning är också viktiga för det är dom som påverkar hur du är som person. Dom som alltid kommer finnas vid din sida när något går snett, det är dom du måste visa att du skulle göra likadant för dom. Annars kanske dom tröttnar på att finnas där för dig om du bara bryr dig om dig själv i alla lägen. Va lite öppenhjärtig och visa vad du går för.
Ingen gillar en egoist.
Men pengar är underlättande, men är du lycklig så tror jag att du kommer långt, allt handlar ju inte om att ha dom pengarna som du önskar men sen tycker jag att det vore skönt och inte behövs tänka så mycket på vad du lägger pengarna på.


Enklare liv


Min frukost

Att göra en fräsch frukost gör det godare än vad det egentligen är. Njuter av min frukost idag.


I forgive you

Idag är det torsdag och jag kan glatt säga att jag har gillat den här veckan. Imorgon är en bra dag, först bara chilla lite sen vid 4 kommer Lovisa hem till mig och då ska vi dricka lite vin och sen vid 6 ska vi vara i Södertälje centrum för att ta tåget upp till Stockholm där vi kommer börja mä att äta gott och fira mig och sen kommer jag och några andra fortsätta ut på krogen. Är grymt taggad faktiskt, sugen på att vara på krogen just nu faktiskt. Så imorgon bör det att spendera hela natten i huvudstaden. Ska bli spännande.


Finaste mongot


Yäää


Ras cricket

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med mig.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.

Värme som sätter mig i brand.
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.


Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.


Kärlek är ett brev


RSS 2.0